Zadzwoń i wyceń:

   663 562 012
   691 108 880
   kingbud102@interia.eu

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

Niniejsza polityka prywatności określa zasady gromadzenia i przetwarzania danych osobowych zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

 

§1 Informacje ogólne

Niniejsza polityka prywatności określa zasady przechowywania, gromadzenia i ochrony danych osobowych Użytkowników King Bud

adres internetowy www.kingbudokna.pl

Administratorem danych jest KingBud S.C

z siedzibą Pakosławice 102, 48-314 Pakosławice

NIP6912503343

 REGON 022263900

Użytkownik podaje swoje dane całkowicie dobrowolnie.

Osoba podająca swoje dane osobowe na naszej stronie ma prawo dostępu do nich.

Użytkownikowi przysługuje prawo do wprowadzania zmian w podanych danych.

Użytkownikowi przysługuje prawo do usunięcia, swobodnego przeniesienia i ograniczenia przetwarzania danych osobowych.

Jeśli użytkownik uzna, że zostały naruszone przepisy prawa w związku z przetwarzaniem danych ma prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego.

W szczególnych wypadkach, osoba, której dane dotyczą ma prawo wnieść sprzeciw wobec ich przetwarzania.

Informujemy, że w dowolnym momencie istnieje możliwość cofnięcia zgody, którą wcześniej wyrażono zgodę na przetwarzanie danych.

Niniejsza polityka prywatności jest dokumentem informacyjnym i może ulec aktualizacjom.

 

§2 Rodzaje i cele wykorzystywania danych

Jakie dane gromadzimy i w jakim celu je wykorzystujemy?

Dane które gromadzimy to te, które użytkownik podaje w formularzu kontaktowym, czyli imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, lokalizacja, wybór usługi. Dane te są nam potrzebne do kontaktu zwrotnego.

Archiwizujemy również korespondencje z klientem.

Gromadzimy również dane potrzebne do realizacji zlecenia czyli imię i nazwisko, adres pod którym ma zostać wykonane zlecenie oraz numer telefonu.

Korzystamy także z usług firm trzecich, które wspierają funkcjonowanie naszej strony.

Korzystamy z usług podmiotu informatycznego, który na nasze zlecenie wprowadza zmiany na stronie.

 

§3 Środki bezpieczeństwa

Nie udostępniamy danych osobom do tego nieupoważnionym, bezpieczeństwo jest dla nas sprawą priorytetową, dlatego dane gromadzone są należytą starannością zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych.

 

§4 Dane gromadzone w formularzu

Dane w formularzu użytkownik podaje świadomie i dobrowolnie.

Dane podawane w formularzu nie są zapisywane automatycznie.

Danych z formularza nie przekazujemy osobom trzecim inaczej niż na wyraźną zgodę podającego dane.

Dane podane w formularzu mogą stanowić zbiór potencjalnych klientów naszego serwisu.

 

§5 Polityka cookies

Ciasteczka cookies to krótkie informacje tekstowe, które zapisują dane niezbędne do prawidłowego funkcjonowania serwisu.

Ciasteczka generowane są przez przeglądarkę internetową, oraz zapisują się na urządzeniu końcowym użytkownika.

Administrator korzysta z dwóch rodzajów ciasteczek czasowych, które usuwają się po zakończeniu sesji oraz trwałych, który zapisują się na urządzeniu użytkownika.

Ciasteczka nie pobierają jakichkolwiek danych z urządzenia użytkownika, zapisują tylko informację o tym, że użytkownik odwiedzał wcześniej naszą stronę i pomagają dostosować wyświetlane treści do preferencji.

Serwis używa ciasteczek cookies w celu ułatwienia użytkownikowi korzystania z serwisu, oraz w celu zapewnienia odpowiednich środków bezpieczeństwa.

Użytkownik ma możliwość wyłączenia lub ograniczenia cookies na urządzenia

Administrator używa pliki cookies w celu poprawy konfiguracji serwisu, w celu uwierzytelnienia użytkownika, zapamiętania lokalizacji użytkownika, popularyzacji serwisu za pomocą YouTube, serwis ten posiada własną politykę prywatności.

Więcej informacji na temat plików cookies znajdują się w osobo opracowanej polityce cookies 

 

NASI PARTNERZY HANDLOWI










 
CMS Web design - Tworzenie stron www